Smycken till förmån för bröstcancerforskningen

Smycken till förmån för bröstcancerforskningen

Grundaren bakom Christyle.se säljer smycken till förmån mot bröstcancer. Christine däremot är en hjältinna året runt eftersom du alltid kan köpa hennes smycken som bidrar till välgörenhet. Läs gärna vidare om Christine och hennes story bakom e-butiken!

”Ända sedan jag var liten har jag tyckt om att vara kreativ och pyssla. Efter gymnasiet fick jag en mindre livskris och smyckestillverkning blev som terapi för mig. Då insåg jag att jag ville försöka slå ihop min hobby med min dröm om att driva eget företag, så Christyle.se startades år 2011. Att det blev just välgörenhetssmycken var för att jag vill vara med och bidra till en bättre värld. Jag tycker att vi ska ta bättre vara på våra medmänniskor, djur och natur. Därför har jag valt ut förmånstagare inom alla dessa områden.

Bröstcancer är den vanligaste cancerformen bland kvinnor och det har förekommit flera fall i min egen släkt. Därför var det självklart för mig att vilja bidra till en förändring. I webbutiken hittar man bröstcancersmycken året om men under oktober månad lägger vi extra fokus på dem. Under 2018 samlade vi in 10 844 kr till Bröstcancerfonden och totalt sedan starten har vi med hjälp av våra kunder donerat över 185 000 kr till välgörenhet!

Vi tycker verkligen att du som vill bidra till insamlingen åt Bröstcancerfonden ska passa på att handla ett fint smycke! Du hittar alla smycken som bidrar i kampen mot just bröstcancer här.