Sista chansen! Vi ses väl i Linköping den 22 november?

Sista chansen! Vi ses väl i Linköping den 22 november?

Vi på Payson kommer till Linköping torsdagen den 22 november tillsammans med Svea Ekonomi för ett seminarium om digital marknadsföring och trender på nätet. Seminariet är perfekt för dig som vill få inspiration och tips från experter inom bland annat Influencer Marketing, varumärkesbyggande videostrategi & trendspaning för hur konsumtionen faktiskt ser ut idag. Vi bjuder även på lunch, så passa på att mingla och prata med andra grymma entreprenörer på seminariet! Det är självklart helt kostnadsfritt.

När? Torsdag 22 november
Tid? 12:00-14:00
Var? Scandic Frimurarhotellet, Sankt Larsgatan 14, Linköping

Anmäl dig här

Felicia Lagerwall är VD på Make Sense Media. Hon är en av Sveriges mest erfarna personer inom Influencer Marketing och har ett brett nätverk bestående av starka influencers. Hon har arbetat med många svenska företag, och hjälpt dem att driva konvertering och resultat via just influencers. Felicia kommer att dela med sig av sin erfarenhet och kunskap om hur du lyckas med podcast, rörlig content och Influencer Marketing.

Fredrik Lundqvist dyker djupare in i rörligt innehåll och speciellt nyheterna på YouTube, för att du enkelt ska kunna ta fram en strategi och öka dina affärer på nätet. Rörlig media är inte längre bara till för varumärkesbyggande kommunikation, utan idag kan du också driva konverteringar i väldigt specifika målgrupper.

Emma Lindgren är marknadschef på Payson sedan 2013 och har mer än 10 års erfarenhet av digitalisering, marknadsföring och e-handel. Hon älskar entreprenörskap, innovation och coachar samt föreläser även för startups hur de får mest valuta för sin marknadspeng och maximerar sin försäljning. Emma kommer att prata om konsumtion, trender och hur du som är e-handlare bör agera när stora e-handelsgiganter kommer till Sverige.

Anmäl dig här

Vi ses!