Ta betalt av dina köpare

Ta betalt av dina köpare på ett smidigt sätt. Med ett PaysonKonto garanterar vi att både du och din köpare betalar säkert på internet.

Skicka en räkning till personen som har handlat av dig för att underlätta betalningen. Det kan liknas med en faktura som köparen får på mejl och betalar direkt till ditt PaysonKonto, men utan förfallodatum eller betalkrav. Med Payson kan du ta betalt av köparen på ett säkert sätt utan att behöva lämna ut känsliga uppgifter som till exempel bankkontonummer. Brukar du sälja på nätet via auktion eller annons? Då är det här en bra tjänst.
 

Blocketfyndaren Pierre berättar om några av sina bästa köp på nätet.
 • Ta betalt utan e-butik

  Med Payson kan du enkelt ta betalt av din köpare utan att varan har sålts via en e-butik eller ett ordersystem. Du skickar bara en begäran om betalning via ett mejl till din köpare som därefter betalar till ditt PaysonKonto. Personen som handlar av dig behöver inte ha ett PaysonKonto sedan tidigare.

 • Skicka en räkning

  Är det någon som ska betala dig? Skicka en räkning! På så sätt kan din köpare enkelt utföra betalningen direkt till ditt PaysonKonto. Betalningen sker i realtid och du slipper väntetid.

 • Ta betalt i efterhand

  Du kanske säljer varor som tillverkas på beställning eller har en viss fördröjning innan dem är klara för leverans? Med Payson kan du smidigt begära en betalning av enstaka kunder i efterhand när det är dags att betala.

 

 

Kom igång i tre enkla steg:

 1. Öppna ett PaysonKonto, klicka på Överföring och välj sedan Ta betalt.
 2. Ange mejladressen till personen som ska betala dig, beloppet och en kort beskrivning.
 3. Mejlet skickas direkt till din köpare och du får besked så fort betalningen är utförd!