Ta betalt av dina köpare

Ta betalt av dina köpare på ett smidigt sätt. Med ett PaysonKonto garanterar vi att både du och din köpare betalar säkert på internet.

Skicka en räkning till din köpare för att underlätta betalningen. Det kan liknas med en faktura som köparen får på e-post och betalar till ditt PaysonKonto, men utan förfallodatum eller något betalkrav. Med en betalning på detta sätt behöver du heller aldrig lämna ut någon känslig information till köparen som till exempel ditt bankkontonummer. Kanske säljer du saker via auktion och annons på internet? Då är det här en bra tjänst.
 

 

 • Få betalt utan e-butik

  En begäran om betalning kan enkelt utföras utan att du behöver sälja varan via en e-butik eller ett ordersystem. Det är helt enkelt ett e-mail som köparen använder för att betala till ditt PaysonKonto. Köparen behöver inte ha ett PaysonKonto sedan tidigare.

 • Skicka en räkning

  Ska någon betala dig? Skicka en räkning så kan köparen enkelt utföra betalningen till ditt PaysonKonto, du slipper väntetid och ser direkt när betalningen är gjord.

 • Betalning i efterhand

  Om du tillverkar varor på beställning eller har en fördröjning innan dina produkter finns klara för leverans kan du smidigt begära betalning av enstaka kunder när det är dags att betala.

 

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett PaysonKonto, gå sedan till Överföring och välj Ta betalt.
 2. Ange e-postadressen för personen som ska betala dig, beloppet och en beskrivning.
 3. Mejlet skickas till din köpare och så fort betalningen utförts får du besked!