PaysonGaranti™

PaysonGaranti™ är vår mest säkra lösning för betalning mellan privatpersoner på nätet.

PaysonGaranti™ innebär att köpesumman är säkrad på ett låst konto tills du har fått varan som du har köpt. När du betalat* meddelar vi säljaren som skickar varan direkt till dig. När du har fått varan och godkänt den överförs köpesumman till säljaren. PaysonGaranti™ fungerar alltså som en neutral mellanhand som ser till att varken säljaren eller köparen har både pengarna och varan samtidigt.
Logga in på ditt PaysonKonto för att göra en säker betalning, och välj till PaysonGaranti™.

 

 • 100 % skydd mot bedragare

  Med tilläggstjänsten PaysonGaranti™ får säljaren inte dina pengar innan du har tagit emot och kontrollerat varan.

 • Hur funkar det?

  Istället för att överföra din betalning direkt till säljaren så säkrar vi betalningen och meddelar säljaren detta. Först när du har fått varan ska du godkänna överföringen inne på ditt PaysonKonto – då får säljaren pengarna. Hela transaktionen kan följas inne på ditt PaysonKonto.

 • Men vad händer om varan är trasig?

  Om varan är trasig eller felaktig så anger du detta inne på ditt PaysonKonto, sedan kommer du att få returnera varan till säljaren som godkänner returen – pengarna betalas då tillbaka till ditt PaysonKonto. Läs mer här

 

 

Kom igång i tre steg:

 1. Kom överens med säljaren om att använda PaysonGaranti™.
 2. Logga in på ditt PaysonKonto, gå till Överföring och välj Betala.
 3. Ange säljarens e-postadress, kryssa i rutan PaysonGaranti™ och betala.

 

 
* Observera att du som köpare utför betalningen inloggad på ditt PaysonKonto och till säljarens e-postadress, du ombeds aldrig överföra pengar till ett kontonummer.