PaysonGaranti™

Oavsett om du ska köpa eller sälja på nätet är det bra att försäkra sig om att transaktionen hamnar i rätt händer vid rätt tidpunkt. Handel av dyrare varor och tjänster medför i vissa fall högre bedrägeririsker, exempelvis vid köp av fordon, smycken och domäner. Payson har därför tagit fram en escrow-tjänst för dig som vill vara extra säker vid köp och sälj online.

Vi tycker inte att du ska betala för något du inte fått och genom att använda PaysonGaranti™ har du ett heltäckande skydd genom hela köpprocessen. Över 100 miljoner kronor har redan överförts säkert med PaysonGaranti™.

 

Hur fungerar PaysonGaranti™?

PaysonGaranti

PaysonGaranti™ innebär att köpesumman är låst för säljaren fram tills att köparen fått varan och godkänt den – först då överförs pengarna. Processen sker via ditt PaysonKonto, är enkel för båda parter och ser till att varken säljare eller köpare har både pengar och vara samtidigt.

Kom överens med motparten om att använda PaysonGaranti™, sedan sköter ni resten från era PaysonKonton.

 

PaysonGarantin är perfekt för dig som vill…

Köpa eller sälja värdesaker och samlarobjekt, exempelvis klockor

Försäkra dig om att klockan du köpt uppfyller dina förväntningar innan betalningen förs över till säljaren.

Köpa eller sälja ett fordon

Att köpa och sälja exempelvis bilar, båtar och motorcyklar privat kan kännas oroande för många då riskerna kan uppfattas som stora. Med PaysonGaranti™ kan du med trygghet genomföra din transaktion.

Handla domäner eller mjukvara

Handel av mjukvaror och domäner är känt för sina risker, men med Paysons escrow-tjänst kan du känna dig säker på att avtal hålls. Vid domänhandel behöver inga pengar släppas iväg innan köparen har godkänt flytten av domänen och på så sätt minimeras risken för bedrägeri.

 

Kom igång i tre steg:

  1. Kom överens med säljaren om att använda PaysonGaranti™.
  2. Logga in på ditt PaysonKonto, gå till Överföring och välj Betala.
  3. Ange säljarens e-postadress, kryssa i rutan PaysonGaranti™ och betala.

 

 
* Observera att du som köpare utför betalningen inloggad på ditt PaysonKonto och till säljarens e-postadress, du ombeds aldrig överföra pengar till ett kontonummer.