Erbjudanden

Här hittar du några fantastiska erbjudanden från våra anslutna e-handlare. Exklusivt för dig som besöker denna sida! Du kan enkelt och säkert handla i dessa butiker och självklart betala med Payson. Glöm inte att du kan se fler e-butiker och hitta dina lokala e-handlare här. Happy shopping!

50 kr rabatt hos ActionKing.se

Få 50 kr i rabatt när du handlar tillbehör till drönare och actionkamera, eller ficklampor, för minst 500 kr. Använd kod: PS50
ActionKing.se har störst utbud av tillbehör till GoPro i Sverige och mängder med tillbehör och reservdelar till DJI-drönare. Blixtsnabb leveranstid, 1-2 vardagar inom Sverige. Vi levererar även till Danmark, Finland och Norge.

Välkommen!

Erbjudandekod: PS50
Giltighetstid: 31 januari 2022

20 % rabatt på hudvårdsfavorit

Liva upp huden med vår bästsäljare som innehar två världspatent!
Ansiktscremen syresätter huden, återfuktar, stimulerar cellförnyelsen och kollagenproduktionen, minskar porerna, dödar skadliga bakterier, motverkar linjer och rynkor samt flera olika hudproblem.

Passar också perfekt för dig som använder munskydd eftersom produkten hjälper till vid att motverka ”maskne”, mask-acne.

Erbjudandekod: payson
Giltighetstid: 31 januari 2022

Fynda D-vitamin hos Solinol!

Nu är det dags att säkra D-vitaminnivåerna. Vanligtvis får vi bara 10-20% D-vitamin från maten, resterande 80-90% producerar vår hud när den får solljus på sig. Under de mindre soliga
månaderna behöver vi tillföra ett bra kosttillskott från naturen – Vegan D.

Passa på att fylla upp D-vitamin lagret – Betala för 2 och få 3! Gå till butiken för att komma direkt till paketerbjudandet.

Erbjudandekod: Ingen rabattkod behövs
Giltighetstid: 28 februari 2022

Fantastiska erbjudanden hos Nybryggt.nu

Nybryggt erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av kaffe på nätet. Här finns både kaffe från många svenska kaffemärken, men framförallt många italienska och internationella kaffemärken. Här kan du ta del av specialerbjudanden på både malet kaffe och hela bönor.

Välkommen att beställa från nybryggt.nu!

Erbjudandekod: Ingen rabattkod behövs
Giltighetstid: Så länge lagret räcker

10 % rabatt hos Footnet.se

Glöm inte att ta hand om dina fötter! Just nu får du 10 % rabatt på allt i hela sortimentet hos Footnet.

Hos Footnet.se hittar du kvalitetssäkra produkter som garanterat kommer göra skillnad för dina fötter. Välkommen in!

Erbjudandekod: payson10
Giltighetstid: 31 januari

50 % på Solliden Original – Ett komplett sängpaket

I priset ingår det – Kontinentalsäng – Bäddmadrass – Resårmadrass – Resårbotten – Handtillverkad gavel med kuddar – Champagneben i borstad aluminium – Sängpaket, kuddar och täcken, inklusive sängkläder. Du väljer storlek, färg samt hårdhet på din säng. Leveranstid ca 6 veckor.

Erbjudandekod: sollidenmidal
Giltighetstid: 28 februari

20 % rabatt på Oshadhis ekologiska rengöringsmjölk!

En underbar blandning av aloe vera och nyponrosolja rengör milt din hud. De eteriska oljorna från jasmin och ylang-ylang friskar upp sinnet. Rengöringsmjölken är återfuktande, mild och passar alla hudtyper.

Välkommen in hos oshadhiaromaterapi.se

Erbjudandekod: payson
Giltighetstid: 31 mars 2022

Digitalisera din smalfilm!

Innan du skickar in något för digitalisering bör du försäkra dig om vilka rullar som är värda att digitaliseras. Vi har ett stort sortiment av testade, genomgångna, och reparerade filmprojektorer som spelar standard 8, super 8, eller båda formaten.

Ange koden “SUPER8” vid köp av projektor i butiken så erhåller du 10% på digitalisering som påbörjas hos oss under januari månad.

Erbjudandekod: SUPER8
Giltighetstid: 30 januari

Tillsammans räddar vi hjärtan! ♥

Trots pandemin är hjärt- och kärlsjukdom den allra vanligaste dödsorsaken i Sverige. Genom våra Saving Hearts-armband skänker du automatiskt 20 kr till Hjärt-lungfonden och ger drabbade en bättre chans till överlevnad. Just nu får du 15 % rabatt på dessa armband som tack för att du är med och räddar liv! ♥

Erbjudandekod: PAYSON15
Giltighetstid: 28 februari

Just nu! Köp Acetec avfuktare och få 3-pack filter på köpet.

Se alla våra avfuktare från Acetec på Ventshop.se

Välkommen till Ventshop.se och se vårt utbud av ventilationsprodukter, fläktar tillbehör och reservdelar från välkända märken till bra priser. Vi har fokus på produkter som håller hög kvalitét, har god funktionalitet och är driftsäkra.

Erbjudandekod: Ingen rabattkod behövs
Giltighetstid: Så länge lagret räcker

15 % rabatt hos Presentboxen.nu!

Vårt sortiment består av färdiga presentboxar att skicka till någon du tycker om där varje presentbox kan göras unik genom att skicka med en personlig hälsning till mottagaren.

En del av vinsten skänker vi till välgörenhet och på så sätt kan vi alla göra världen till en liten bättre plats.

Erbjudandekod: Payson15
Giltighetstid: 31 januari 2022

Gratis relationsrådgivning

Här kan du ställa korta frågor om dina relationer där du känner att det har blivit fel eller där du har svårt att komma vidare. Det kan tex handla om relationen till en partner, arbetskamrat, föräldrar eller barn. Jag kommer att ge korta svar med tips och råd om hur du kan hantera den situation du beskriver.

Skulle du känna att det behövs mer stöd/rådgivning än denna gratis rådgivning så erbjuder jag mail eller chatt-terapi/rådgivning som du finner i shopen.

Erbjudandekod: Ingen rabattkod behövs
Giltighetstid: Gäller tillsvidare

Facebook

Gilla oss för senaste nytt och roliga tävlingar! Genom att följa oss kommer du aldrig att missa våra e-handlares erbjudanden. Vi lägger även upp läsvärda tips från entreprenörer och konsumenter.

Instagram

Följ oss för intressanta uppdateringar! Häng med oss när vi deltar i olika seminarium eller när det sker roliga aktiviteter på kontoret. Du får även ta del av spännande fakta kring e-handel.