Nytt erbjudande för dig som är Paysonkund

Nytt erbjudande för dig som är Paysonkund

Du vet väl att du som Paysonkund får mer än bara en betallösning? Vi vill hjälpa dig att växa på nätet och är med dig hela vägen, från idé till att e-butiken är live! Det är så roligt att få följa med våra kunder hela vägen. När du har skapat ditt Paysonkonto får du tillgång till flera olika exklusiva erbjudanden som hjälper dig att maximera försäljningen på olika sätt. Vårt senaste tillskott bland dessa erbjudanden är Giosg. Vad gör Giosg då? Jo, kort sagt:

”Giosg skapar möjligheten att interagera med besökare på ett automatiserat, anpassat och datadrivet sätt genom olika interaktioner såsom, livechatt, pop-ups, banners, formulär, Shopping Assistant Bot och mycket mer.

Genom att kombinera data, AI-teknik och mänskligt engagemang hjälper vi våra kunder att skapa meningsfulla interaktioner, betjäna sina besökare effektivt och växa sin verksamhet. Vi kan skapa fler lönsamma affärsmöjligheter för dig som är Paysonkund när du inkluderar våra lösningar i deras produktmix.”

Som e-handlare är det viktigt att hela tiden förstå hur ens kunder interagerar. Om du kan hjälpa kunderna via chatt, eller att hitta fler relevanta produkter genom olika interaktion, kan du snabbt öka försäljningen och inte tappa viktiga kunder. Använder du vår betallösning i din webbshop får du ett exklusivt pris på Giosg tjänster, som inte finns att tillgängligt för andra. Läs mer om detta under ”Mer Marknadsföring” inloggad på ditt Paysonkonto, där finner du den exklusiva länken som tar dig till erbjudandet!