textalk
Runt 4000 e-butiker använder Textalk Webshop som sin plattform. Textalk strävar efter att deras tjänst ska vara enkel att använda och att man som kund ska bli bemött av trevlig och kompetent support. Textalk Webshop är rätt val för dig som vill komma igång snabbt, effektivt och inte påverka din uppstartsbudget nämnvärt.

  • Tydliga priser – inga överraskningar
    Textalk tycker att e-handel ska vara tillgängligt för alla, att det ska vara enkelt att komma igång och inte äta upp hela startkapitalet. Textalk Webshop finns i två versioner; Bas (290 SEK/mån) och Plus (490 SEK/mån). Bas innehåller allt du behöver får att komma igång och Plus innehåller allt du behöver för att växa.
  • Anpassningsbar lösning
    Det är viktigt att vara unik! Textalk erbjuder färdiga butiksteman, designade med SEO och konvertering i fokus. Deras teman har massvis med inställningar, så att du kan göra anpassningar efter ditt varumärke och din försäljningsstrategi. Du kan också beställa små eller stora specialanpassningar av deras egna e-handelsdesigners.
  • Regelbunden utveckling av nya funktioner
    Efter att ha lanserat över 4000 butiker har Textalk stor erfarenhet av vilka funktioner som är viktiga, samt i vilket skede de behövs. Deras support finns tillgänglig för dig som vill bolla idéer eller få hjälp med att lösa dina behov. De bygger och utvecklar kontinuerligt nya funktioner tillsammans med sina kunder.

Vill du veta mer, gå till www.textalk.se/webshop.
Kontakt via shop@textalk.se, eller telefon 031-14 33 14.