Unikt samarbete med NyföretagarCentrum

Sedan mars 2016 är Payson och NyföretagarCentrum samarbetspartners för att tillsammans kunna stötta nyblivna och mindre e-handlare på ett ännu bättre sätt. Du som e-handlare kan ta del av gratis verktyg och fina erbjudanden hos NyföretagarCentrum inloggad på Payson under “Erbjudanden”.

Är du medlem hos NyföretagarCentrum men ännu inte kommit igång med Paysons tjänster, har vi ett bra öppningserbjudande. Betala endast halva transaktionsavgiften under de första 30 dagarna som ny Paysonkund. Allt du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt företagskonto, gå till sidan “Marknadsföring” och aktivera koden “nyföretagarcentrum” under avsnittet “Har du fått en kampanjkod?”. Du betalar sedan automatiskt enbart halva transaktionsavgiften under 30 dagar räknat från dagen du aktiverar koden.

 
nyforetagarcentrum_logo_200x70

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande rådgivare för den som vill starta eller precis har startat företag – nyföretagare. Det är också Sveriges största nätverk för nya entreprenörer. Genom rådgivning från företagare till blivande företagare hjälper NyföretagarCentrum årligen 20 000 individer med kostnadsfri och objektiv rådgivning. NyföretagarCentrum medverkar till 10 000 nya företag per år. Av dessa är 81 procent aktiva efter tre år och under en procent har gått i konkurs. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad.

  • Rådgivning
    NyföretagarCentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning – perfekt för dig som vill starta eget företag! De har sitt säte i 200 kommuner och hjälper fler än 20 000 blivande entreprenörer varje år. Här får du personlig rådgivning kring din affärsidé, marknadsföring eller andra frågor som du har angående att driva eget.
  • Mentorskap
    Få en mentor genom programmet “Mentor Eget Företag” under ett år – kostnadsfritt! Här erbjuds du en mentor som kan lotsa dig igenom det första året som egen företagare. Detta är ett perfekt tillfälle att bolla idéer, ställa frågor och dela med dig av erfarenheter med din mentor. Du får också tillgång till ett stort företagsnätverk!
  • Nätverk
    Genom NyföretagarCentrum kommer du i kontakt med ett nätverk bestående av 2400 företag i hela Sverige, förutom ett flertal myndigheter, organisationer och andra samarbetspartners. De är även med och arrangerar olika mässor så som Eget Företag och kampanjen Nyföretagarveckan.

Vill du veta mer, gå till www.nyforetagarcentrum.se.
Kontakt via mail@nyforetagarcentrum.se, eller telefon 08-14 44 00.