Betalning med SMS

När din kund är på språng och inte har med sig bankdosor eller andra hjälpmedel är det behändigt att ändå kunna betala på ett okomplicerat sätt. Med mobilanpassade Payson Checkout 1.0 går det alltid att betala. Kunden kan välja att betala sitt köp via WyWallet på SMS (maxbeloppet för SMS-betalning är 700 kr). Detta genom att godkänna betalningen med en kod som skickas på SMS varpå köpet debiteras på den vanliga mobilräkningen. Enkelt och smidigt för mindre köp.

foretag-betallosninga

 

 • Ingår som standard

  Alternativet att betala via mobilen är standard i Payson Checkout 1.0 och för kvalificerade e-handlare och presenteras där med automatik även SMS-betalningar. Kundens betalning registreras på ditt PaysonKonto direkt, med avgift enligt vanliga prislistan.

 • Hög konvertering

  Allt fler betalningar genomförs via mobiltelefoner och andra bärbara enheter, så det är viktigt att inte dessa kunder stoppas vid betalningen. Vi tillhandahåller flera särskilda betalalternativ för dessa kunder, som till exempel innestående saldo, kopplat betal/kreditkort, och SMS via WyWallet.

 • Perfekt för mindre betalningar och tjänster

  Vid betalningar på mindre belopp är kunden ofta mindre benägen att betala t.ex. via internetbank, då är det perfekt att kunna påföra köpet till sin mobilräkning och senare betala den som vanligt (maxbeloppet för SMS-betalning är 700 kr).

 

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett företagskonto.
 2. Kontot godkänns inom en arbetsdag.
 3. Gå till Integration för att hämta ut dina integrationsnycklar och koppla ihop e-butiken med Payson.