Betalsätt med Payson 1.0

Var flexibel med vilka betalsätt du erbjuder eller välj en helhetslösning med samtliga betalsätt. Läs mer om de olika betalsätten nedan. Visa sedan att Payson är din betallösning – ladda ner grafik och logotyper här till din e-butik.
Faktura

Faktura

Erbjud dina kunder det mest efterfrågade betalningsalternativet, att betala med faktura. Kunden väljer faktura som betalsätt i kassan och slutför snabbt ordern, samtidigt som du skickar varorna mejlar vi ut fakturan.

Läs mer
Kortbetalning

Kortbetalning

Att betala med kort är ett mycket populärt betalsätt på nätet. Med Payson får du automatiskt tillgång till kortbetalningar med Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club och Discover Card i valutorna svenska kronor och euro, utan att behöva teckna ett separat inlösenavtal.

Läs mer
Internetbank

Internetbank

Betalning via Internetbank är vanligt i Sverige och något som de flesta konsumenter har möjlighet att göra. Genom vårt samarbete med Trustly kan dina kunder använda sin internetbank inom Sverige och EU för att betala.

Läs mer
Delbetalning

Delbetalning

E-handlare anslutna till Faktura med Payson erbjuds även tjänsten för delbetalning. Konsumenten får valet att delbetala sitt köp över en period mellan 3 och 24 månader beroende på köpesumman.

Läs mer