Payson1.0

Payson 1.0 är vår mest flexibla betallösning utan bindningstid! Här kan du som e-handlare skräddarsy din lösning och erbjuda dina kunder betalsätt som kortbetalning, bankbetalning, delbetalning, och faktura. Betalfönstret öppnas i en ny flik och fungerar i alla digitala enheter.

Det finns inga fasta avgifter och som entreprenör kommer du igång snabbt utan någon insats!

Flexibelt och anpassningsbart

Betalfönstret för Payson 1.0 bjuder på ett flexibelt API med många integrationsmöjligheter och betalsätt, även för dig som kräver speciallösningar*. Förutom att själv ta betalt med Payson i kassan i din e-butik kan du också initiera betalningar mellan medlemmarna på en marknadsplats eller skapa ett anpassat betalningsflöde som delar upp transaktionsbeloppet över två betalningsmottagare.
*Några av dessa lösningar kräver en särskild ansökan till Payson – kontakta oss för mer info.

Här följer fyra exempel på speciallösningar:

1. Marknadsplats

Med vår lösning för marknadsplatser kan du som driver en marknadsplats använda vår tjänst för att möjliggöra betalning mellan två konsumenter. Marknadsplatsen får en notis via API’t när betalningen är gjord och ingen av konsumenterna behöver ha ett konto sedan tidigare.

2. Dubbla betalningsmottagare

Denna inställning möjliggör att en betalning från en konsument (eller företag) kan fördelas direkt över två olika betalningsmottagare, beloppet kan delas med fasta summor eller med en procentuell fördelning.

3. Escrow

Ett tillägg av PaysonGaranti används för att utföra extra säkra transaktioner, exempelvis när större belopp ska betalas eller för köp mellan två privatpersoner. Payson fungerar här som en mellanhand där köpesumman deponeras innan den slutligen överförs till säljaren efter leverans. Läs mer här

4. Kedjad betalning

Ska en intäkt delas med ett annat företag eller ska en provision betalas direkt till 3:e part? Då används en kedjad betalning, där den tredje parten är dold för den som betalar.

Enkel administration

I ditt företagskonto på Payson kan du enkelt hålla koll på din e-butiks utveckling. Här kan du exempelvis stämma av försäljning, hantera återköp och returer samt skapa försäljningsrapporter.

Du får också tillgång till marknadsföringstips som kan hjälpa din e-butik att bli mer synlig på nätet!

Tips! Visa att Payson är din betallösning för att öka förtroendet hos dina kunder och e-butikens konvertering – ladda ner grafik och logotyper här. I Payson Checkout får du direkt tillgång till samtliga betalsätt, läs mer om betalsätten här.

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss via mejl
kontakt@payson.se

Måndag till fredag
09:00-12:00 13:00-16:30
08-470 94 00