DistansData

DistansData webbyrå är en fullservicebyrå som grundades 2004. Deras tanke är att e-handel inte ska behöva kosta så mycket eller vara avancerad, utan att alla ska ha råd och kunna sälja på nätet. DistansData hjälper dig med det mesta från början till slut när du ska starta e-butik och detta till en engångskostnad. Support ingår i priset och du kan välja mellan en standardlösning eller en designad version.

  • Enkelt och billigt
    DistansData anser att det inte ska behöva kosta så mycket eller vara svårt att sälja på nätet. De tar bara en engångsavgift och inga månadsavgifter för e-butiken. Fri support ingår via telefon och e-post.
  • Standard eller designad version
    Välj deras lösning Standard om du vill prova på att sälja på nätet och få de viktigaste funktionerna, men samtidigt inte lägga ut så mycket pengar. Välj deras designade version om du vill ha en mer personlig och unik design som är mer anpassad för just din nische. Välj det som passar just dig bäst!
  • Väx med försäljningen
    Börja med Standard och uppdatera vid ett senare tillfälle till designad version om du vill; du får då dra av det du redan betalat för. Alternativt, börja med den designade versionen för att få en unik e-butik med en säljande design på en gång. Du kan då få nya, anpassade funktioner installerade efter behov till låga engångskostnader om du så önskar.

Vill du veta mer, gå till www.distansdata.nu.
Kontakt via info@distansdata.nu, eller telefon 073-044 89 64.