Skicka en räkning via e-post

Vill du ta betalt utan e-handelssystem? Det finns tillfällen när du behöver få betalt utan att en order först lagts i ett e-butikssystem. Begär då betalning via Payson så kan köparen enkelt och snabbt betala direkt till ditt PaysonKonto. Köparen får ett mejl och kan med en knapptryckning betala beloppet direkt till ditt PaysonKonto. Du behöver heller aldrig lämna ut någon känslig information till köparen, som till exempel ditt bankkontonummer.

Det här är en bra tjänst för dig som vill sälja varor via annonser på internet eller på nätauktioner!

 

 • Få betalt utan webbshop

  En begäran om betalning kan enkelt skickas utan att du behöver sälja varan via en e-butik eller ordersystem. Det är helt enkelt ett e-mail som köparen använder för att betala. Köparen behöver inte ha ett PaysonKonto sedan tidigare.

 • Skicka en räkning

  Ska någon betala dig? Gör en Begäran om betalning så kan köparen enkelt utföra betalningen till ditt PaysonKonto, du slipper väntetid och ser direkt när betalningen är gjord (det finns inget krav på köparen att betala en sådan här räkning).

 • Betalning i efterhand

  Om du tillverkar varor på beställning eller har en fördröjning innan dina produkter finns klara för leverans kan du enkelt begära betalning av enstaka kunder när det är dags att betala.

 

 

Kom igång i tre steg:

 1. Öppna ett PaysonKonto, gå sedan till Överföring och välj Ta betalt.
 2. Ange e-postadressen för personen som ska betala dig, belopp och en beskrivning.
 3. Mailet skickas till din köpare och så fort betalningen utförts får du besked!