Ta betalt med Payson

Payson är ett av Sveriges ledande företag för betalningar på nätet. Med betallösningen Payson Checkout får du som säljer på nätet  tillgång till samtliga betalsätt så som faktura (som kan betalas i efterhand med Swish), internetbank, kortbetalning och delbetalning.

Du täcker hela betalmarknaden med ett avtal och är igång inom 24 timmar. Dessutom slipper du fasta avgifter! Payson har över tio års erfarenhet av betalningar på nätet och tusentals anslutna e-butiker och nöjda kunder.

Se hur ett köp slutförs med Payson.

Helt gratis den första månaden!

Payson bjuder på transaktionsavgiften i 30 dagar, exklusivt för dig som i dagsläget är kund hos Trustpilot. Pröva utan förbindelser!

  • Inga fasta kostnader & alla betalsätt ingår utan extra kostnad.
  • Större köp kan betalas i efterhand eller över tid (3,6,12, 24 månader).
  • Alla transaktioner hanteras på samma sätt.

Så här kommer du igång

  1. Öppna konto hos Payson och välj faktura som tillval.
  2. När kontot är godkänt, gå till sektionen Integration och hämta ert Agent ID och era API-nycklar
  3. Koppla ihop vår betallösning med din e-handelsplattform. Kontakta oss på sales@payson.se för att få din exklusiva rabattkod.
  4. Klart! Nu kan kunderna betala.

Villkor för erbjudandet

Erbjudandet gäller enbart nya företagskunder till Payson AB. Erbjudandet avser enbart användande av Payson Checkout som förutsätter att Samarbetsavtal för PaysonFaktura upprättas med Payson AB. Sedvanlig prövning tillämpas. Erbjudandet aktiveras det datum företagskontot på Payson blir godkänt och löper därefter i en kampanjperiod av 30 dagar.

Transaktionsavgift i procent av överlåtet fordringsbelopp under kampanjperioden är 0 %, 0 kr samt ingen bindningstid för kampanjperioden. I övrigt gäller prislista för tjänsten och övriga avtalsvillkor. Efter kampanjperiodens slut, om avtalen med Payson AB inte sägs upp senast kampanjperiodens sista dag, aktiveras avtalen i sin helhet enligt gällande Prislista och uppsägningstid (§1.20 Allmänna avtalsvillkor fakturaköp) etc.

Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden. Payson förbehåller sig rätten att neka erbjudandet eller avsluta erbjudandet i förtid. Sista datum för att aktivera erbjudandet är 31 juli.

* Grundavgift 2,85 %, minsta avgift 4,50 SEK/transaktion. Se prislista.

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss via mejl
kontakt@payson.se

Måndag till fredag
09:00-12:00 13:00-16:30
08-470 94 00