Betaltjänsten för dig som vill starta e-butik

Payson är e-handlarnas bästa vän och erbjuder en enkel betaltjänst anpassad för startups! Du betalar ingen startavgift eller fast avgift och är snabbt igång inom 24 timmar. Vi har över tio års erfarenhet av betalningar på nätet och tiotusentals anslutna e-butiker och nöjda kunder.

Payson ställer ut på mässan Eget Företag den 10-12 november 2016 i Stockholm.
Kom och träffa oss i monter A41:21!

Mässerbjudande

Vi kan exklusivt erbjuda dig som vill starta e-butik ett paketerat erbjudande. Kom igång med försäljningen online med hjälp av Payson och vår samarbetspartner Visma.

Med PaysonCheckout 2.0 får du som e-handlare tillgång till samtliga betalsätt så som faktura, internetbank, kortbetalning, SMS-betalning och delbetalning. Du täcker hela betalmarknaden med ett avtal och är igång inom 24 timmar. Dessutom slipper du fasta avgifter.

Payson bjuder på transaktionsavgiften
den första månaden med PaysonCheckout 2.0!

– Hämta din erbjudandekod i vår monter A41:21!

Kom igång såhär!

  • Registrera ett PaysonKonto för företag här.
  • När kontot är godkänt, logga in på ditt konto och lös in din erbjudandekod under fliken Marknadsföring.
  • Aktivera Payson hos Visma.

Villkor: Erbjudandet gäller endast nya kunder (inga tidigare transaktioner eller registrerade organisationsnummer) och PaysonCheckout 2.0 till och med den 31 december 2016.

Behöver du hjälp? Kontakta oss gärna på sales@payson.se.

 

Startklar e-butik från 199kr per månad. Just nu får du 50 % rabatt på månadsavgiften de första 12 månaderna. Hämta ditt erbjudande i Vismas monter AE40:20.