”Payson är perfekt när man är ny inom e-handelsbranschen, men faktum är att vi använder deras betalningssätt än idag tack vare deras känsla för service, enkla betalningssätt och låga avgifter.”

“Payson är en självklar partner när det kommer till betallösningar. Enkelt upplägg och låga avgifter gör det enkelt att komma igång. Vi använder Payson Checkout 2.0, vilket sedan bytet har ökat vår konverteringsgrad med drygt 15 %. Vi på Strängbutiken rekommenderar Payson starkt!”

“Vi är så glada att vi valde Payson som betallösningsleverantör – vi kan inte tänka oss en bättre samarbetspartner! Allting fungerar smidigt och vi har fått fantastiskt stöd bland annat genom marknadsföring och exponering på Paysons hemsida och i nyhetsbrev! Det har varit väldigt värdefullt!”

“Paysons system är komplett! Vi får alla betalsätt från en leverantör vilket är smidigt och enkelt att administrera. Dessutom är konverteringen hög och när vi adderade PaysonFaktura ökade vi försäljningen rejält! Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Payson.”