PAYSON CHECKOUT

En checkout - alla betalsätt

Höj konverteringen och spara tid med den smidiga orderhanteringen. Dina kunder väljer enkelt bland betalsätten internetbank, kortbetalning, delbetalning och faktura - som nu kan betalas med Swish. Allt ingår när du blir kund hos oss.

Kontakta oss för offert

Paysons app

Nu kan du ladda ned vår app för att enkelt se dina transaktioner och överföra pengar. Den är också utmärkt för att genomföra betalningar till vänner och familj, eller för dig som administrerar företagets försäljning med Payson.

ADMINISTRATION

Enkel orderhantering

Alla dina ordrar hanteras på samma sätt med Payson Checkout som också förmedlar kundens leveransadress och orderinnehåll efter genomförd beställning - det enda du behöver göra är att skicka paketen.

Inne på ditt företagskonto håller du enkelt koll på din e-butiks utveckling. Här kan du stämma av din försäljning med smarta funktioner, skapa rapporter och få ny insyn om dina kunder. Dessutom kan du få hjälp med marknadsföring!

Öppna företagskonto

”Vi uppskattar den personliga relationen med Payson och lyhördheten för våra önskemål om utveckling. Redan från start har deras inställning varit tillmötesgående, där de snarare har frågat hur de kan anpassa sig efter vår affär, än att vi ska pressas in i färdiga lösningar”

Ulrika, Ulrikadavidsson.se

Läs fler recensioner

”Det finns otroligt många betallösningar på nätet, men mitt råd är att använda en lösning där allt sker automatiskt. Med Payson Checkout ingår allt och jag behöver aldrig lägga tid på att utreda om kunden betalat utan det sköter Payson åt mig, vilket verkligen är fördelaktigt”

Fredrik, Criseq.se

Läs fler recensioner

“Payson är en självklar partner när det kommer till betallösningar. Enkelt upplägg och låga avgifter gör det enkelt att komma igång. Vi använder Payson Checkout, vilket sedan bytet har ökat vår konverteringsgrad med drygt 15 %. Vi på Strängbutiken rekommenderar Payson starkt!”

Max, Strängbutiken.se

Läs fler recensioner

“Vi har både privat- & företagskunder och Payson fungerar väldigt smidigt och enkelt för både oss och våra kunder vilket vi värdesätter högt.“

Amelie, Eqvital.eu

Läs fler recensioner

“Vi är verkligen nöjda med vårt val av betalningsleverantör, allt fungerar jättebra och när vi behövt support så har vi fått hjälp snabbt. Kan absolut rekommenderas!”

Satu, Footnet.se

Läs fler recensioner

Enkelt
att använda

Alla betalsätt
ingår

Sälj till konsumenter
och företag

Inga
fasta kostnader

Payson är en del av Svea

Payson startades 2004 i syfte att hjälpa privatpersoner och företag som vill ta betalt eller skicka pengar på ett enkelt och säkert sätt. Idag är Payson ett av Sveriges ledande företag i området med flera miljoner användare och tusentals anslutna företag. Sedan 2012 är vi en del av Svea Ekonomi.

Läs mer om oss