PAYSON CHECKOUT

En checkout - alla betalsätt

Höj konverteringen och spara tid med den smidiga orderhanteringen. Dina kunder väljer enkelt bland betalsätten internetbank, kortbetalning, Swish, delbetalning och faktura. Allt ingår när du blir kund hos oss.

Kontakta oss för offert

Payson Premium

Nu kan du aktivera företagstjänsten Premium och få en mängd funktioner som underlättar ditt företagande. Du kan till exempel automatisera bokföringen av försäljningen mot Fortnox eller Visma och skapa automatiska överföringar från Payson till din bank.

Läs mer om Premium

ADMINISTRATION

Enkel orderhantering

Alla dina ordrar hanteras på samma sätt med Payson Checkout som också förmedlar kundens leveransadress och orderinnehåll efter genomförd beställning - det enda du behöver göra är att skicka paketen.

Inne på ditt företagskonto håller du enkelt koll på din e-butiks utveckling. Här kan du stämma av din försäljning med smarta funktioner, skapa rapporter, hantera returer och få ny insyn om dina kunder. Dessutom kan du få hjälp med marknadsföring!

Öppna företagskonto

”Vi uppskattar den personliga relationen med Payson och lyhördheten för våra önskemål om utveckling. Redan från start har deras inställning varit tillmötesgående, där de snarare har frågat hur de kan anpassa sig efter vår affär, än att vi ska pressas in i färdiga lösningar”

Ulrika, Ulrikadavidsson.se

Läs fler recensioner

”Paysons lättintegrerade checkout har inte bara sparat oss tid då kunden får välja hur dom vill betala själva, Paysons säkerhetsavdelning har även avstyrt och avvärjt flera bedrägeriförsök med beställningar i vår nätbutik.”

Ronny Britsmar, Proffskatalogen.se

Läs fler recensioner

“Vi har både privat- & företagskunder och Payson fungerar väldigt smidigt och enkelt för både oss och våra kunder vilket vi värdesätter högt.“

Amelie, Eqvital.eu

Läs fler recensioner

“Vi är verkligen nöjda med vårt val av betalningsleverantör, allt fungerar jättebra och när vi behövt support så har vi fått hjälp snabbt. Kan absolut rekommenderas!”

Satu, Footnet.se

"Vi ville ha en samarbetspartner som sköter det administrativa för webbförsäljningen så vi kan fokusera på det kreativa!"

Gabriel Forss, gabrielforss.se

Läs fler recensioner

Enkelt
att använda

Alla betalsätt
ingår

Sälj till konsumenter
och företag

Inga
fasta kostnader

Payson är en del av Svea Bank

Payson startades 2004 i syfte att hjälpa privatpersoner och företag som vill ta betalt eller skicka pengar på ett enkelt och säkert sätt. Idag är Payson en välkänd tjänst med flera miljoner användare och tusentals anslutna företag. Sedan 2012 är vi en del av Svea.

Läs mer om oss